Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ruler JML

Firma Ruler JML je sinergija višegodisnjeg iskustva i znanja o reklamnom materijalu. Naše mogućnosti da korporativnom klijentu obezbedimo reklamni materijal u bilo kom obliku postala je lakoća u samom radu. Znanje i ozbiljan pristup svakom proizvodu, za klijenta znači da ne postoje nemoguće stvari, to dokazuje i naša lepeza različnitih klijenata. Mi nastojimo da naši klijenti uvek napreduju uz nas i da sa našim načinom rada i ideja prate svetske trendove. Naša ideja za promo materijalom je cilj korporativne uspesnosti.

Iskustvo

Naši stručnjaci se bave ovim poslom više od 15 godina i koristimo naše odnose sa dobavljačima kako bi mogli da ponudimo najkonkurentnije cene na tržištu. Pored toga, naši visoko-obučeni stručnjaci za trgovinu su najbolji u pronalaženju savršenih proizvoda koji bi zadovoljili Vaše promotivne ciljeve.

Kvalitet

Mi razumemo šta je BREND – od važnosti kako izgleda Vaš logo na polo majici do značaja specifičnih proizvoda koje dajete kao praznične poklone. Mi shvatamo da svaki od tih proizvoda mora biti najboljeg kvaliteta, pa iz tog razloga naš tim prvi proverava da li proizvodi ispunjavaju norme koje Vi kao klijent očekujete.

Vreme

Vaše vreme je važno, mi to shvatamo. Imate posao koji treba da vodite, odeljenje koje treba da koordinirate, događaje koje planirate.. Mi smo tu da Vam pomognemo, i vodimo računa o vašem vremenu. Priznajemo da su promotivni proizvodi verovatno poslednja stvar koju treba da proveravate, zbog toga smo razvili sistem poslovanja koji nam je smanjio verovatnoću za greške ispod 0,1%.

Budžet

Želite da ostavite pravi utisak, to ne bi smelo da Vas košta više. Pretražili smo svet za najbolje promotivne proizvode po najboljoj ceni, tako da Vi ne morate. Da bi smo bili sigurni da ćete uvek dobiti najbolju cenu, ako nađete bilo koji proizvod iz naše ponude po nižoj ceni, Mi čemo Vam ga dati po toj ceni i dati Vam još 10% popusta na sledeću porudžbinu.

Kreativnost

Ako niste sigurni šta želite? Mi ćemo vam pomoći oko odabira reklamnog materijala. Naši dizajneri imaju preko 20 godina iskustva u radu sa nekim od najvećih brendova na svetu, kao i u stvaranju potpuno novih. Uz naše savete i grafička rešenja, promotivni proizvodi nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

+381 65 933 0055